Рекомендуємо

Український кордон перетнуло близько 900 найманців з військовою технікою і зброєю, - Ляшко

17 червня, 19:34

У районі населених пунктів Сніжне, Дякове, Ровеньки, Свердловськ орієнтовно перебуває 15-20 тис. найманців

Ляшко
bnk.ua
Український кордон перетнули найманці з важкою зброєю, технікою, танками, зенітними установками. Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що кількість найманців досягає 900 осіб. Раніше, нардеп, екс-міністр оборони України Олександр Кузьмук у ході пленарного засідання парламенту заявив, що український кордон перетнуло військове формування "Армія Путіна", на сході вони об'єдналися з незаконним батальйоном "Азов", всього їх стало приблизно 900 осіб.

За словами Ляшка, найманці використовують тимчасове припинення військових дій на Сході країни, ініційоване президентом, для озброєння, зміцнення позицій. "І щоб їх викурювати - це чергові жертви з боку українських спецслужб і армії", - сказав він.

"За даними нашої розвідки в районі населених пунктів Сніжне, Дякове, Ровеньки, Свердловськ орієнтовно перебуває 15-20 тис. найманців, озброєних "до зубів" терористів. Я думаю, що кожному зрозуміло, що вони не прийшли для того, щоб піти, щоб скласти зброю", - вважає Ляшко.

Як повідомлялося раніше, спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Чеповий заявив, що більшість груп так званих "добровольців з Росії" вербують за допомогою соціальних мереж.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com