Рекомендуємо

Із Криму у Кіровоград передислокована авіаційна комендатура Повітряних сил ЗСУ

17 червня, 20:45

До жовтня 2014 р. штат льотного і технічного персоналу авіаційної комендатури планується збільшити до двохсот осіб

Авиационная комендатура
Минобороны
Авіаційна комендатура Повітряних сил ЗСУ передислокована з тимчасово окупованого Криму у Кіровоград. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

З нагоди передислокації відбувся святковий мітинг і урочистий ритуал підняття державного прапора України.

Генерал-лейтенант Володимир Шатов зазначив, що до жовтня 2014 р. штат льотного і технічного персоналу авіаційної комендатури планується збільшити до двохсот осіб.

"Першочергові завдання - це створення відповідних побутових умов для військовослужбовців та членів їх сімей, відновлення інфраструктури аеродрому. Для цього найближчим часом планується провести ремонт пошкоджених ділянок злітної смуги, відновити роботу диспетчерської служби та основних об'єктів військового аеродрому", - підкреслив Шатов.

Він також зазначив, що важливим також є створення необхідних умов, щоб українські військові літаки мали можливість цілком безпечно злітати й сідати на аеродром. Крім того, необхідно забезпечити технічне обслуговування авіаційної техніки, яка буде базуватися на аеродромі.

Після підняття державного прапора України голова Кіровоградської облдержадміністрації Олександр Петик оглянув територію аеродрому, об'єкти інфраструктури і пообіцяв, що обласна влада буде надавати всебічну підтримку військовим у відновленні військового аеродрому.

Нагадаємо, раніше з Криму на материкову частину України виведено 429 одиниць озброєння і техніки. Також раніше повідомлялося, що передислокований з Криму флот відновив боєздатність і несе службу в територіальних водах України в Одеській та Миколаївській областях.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com