Рекомендуємо

Швайка звинуватив Авакова, Яценюка і Павленка в "гонитві за сенсаціями"

27 березня, 18:38

Також екс-глава Мінагрополітики прокоментував, чи має він намір подавати позов на Авакова через наклеп

Швайка
bnk.ua
Глава МВС Арсен Аваков, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і міністр аграрної політики Олексій Павленко ганяються за сенсаціями і забувають про реальну роботу. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив екс-глава Мінагрополітики Ігор Швайка.

"Якщо є розслідування - будь ласка, ми, на відміну від Авакова, по італіям не ховаємося. Це Аваков переховувався від переслідування, навіть кримінального, за звичайні господарські злочини, в Італії. І Швайка, і Андрій Мохник в Києві був, і я приїхав сьогодні, безпосередньо сьогодні у нас була робоча нарада", - зазначив Швайка.

"Такі викривачі, як Аваков, його колеги, Яценюк, міністр Павленко, дуже женуться за сенсаціями і забувають при цьому, що треба робити якусь реальну роботу. Тому хороший піар повинен бути до, під час і після події, а у Авакова і компанії піар йде замість події, а самої події немає", - вважає екс-міністр.

"Якщо Бочковський завтра вийде на свободу, до речі, це креатура Авакова, його просував, незважаючи на опір депутатів-"свободівців", саме Арсен Борисович. І якщо вже говорити про відповідальність, то політичну відповідальність за цю людину повинен нести його безпосередній керівник, яким є міністр внутрішніх справ Арсен Аваков", - підкреслив Швайка.

Також екс-глава Мінагрополітики прокоментував, чи має він намір подавати позов на Авакова через наклеп.

"Хай Аваков хоч щось зробить, вже скільки можна язиком ляпати. Одна справа язиком тріпати, інша - тягнути плуг. Є розслідування, я з задоволенням прийду і розповім все, що було, пов'язане з моєю господарською діяльністю. Але за брехню доведеться відповідати. Як в народі кажуть, брехнею можна пройти дорогу, але не можна повернутися. Чого і бажаю Авакову, щоб він відповідав за свої слова", - зазначив Швайка.

Зазначимо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що щодо попереднього керівництва Мінагрополітики та Мінекології йде розслідування. Мова йде про двох міністрів першого уряду Арсенія Яценюка, призначених за квотою "Свободи" - Ігоря Швайку та Андрія Мохника.

Зазначимо, що екс-міністр екології України Андрій Мохник також в ефірі телеканалу "112 Україна" коментував звинувачення Авакова.

На думку Мохника, глава МВС Арсен Аваков згадав "Свободу", коли повинен був відповісти за призначення Сергія Бочковського на пост глави ДержНС.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...