Рекомендуємо

Дніпропетровська обл. з початку 2015 року перерахувала до держбюджету 6,8 млрд гривень, - Корбан

27 березня, 21:47

На думку Корбана, довіра до місцевої влади визначається рівнем податкових надходжень

Корбан
bnk.ua
Дніпропетровська область з початку 2015 року перерахувала до держбюджету 6,8 млрд гривень, що порівняно з аналогічним періодом минулого року більше майже в два рази. Про це в ефірі передачі Шустер Live, яку транслював телеканал "112 Україна", заявив заступник голови - керівник апарату Дніпропетровської ОДА (2014-2015) Геннадій Корбан.

"Я хочу сказати, що область до держбюджету з початку 2015 року перерахувала 6,8 млрд гривень, що більше порівняно з аналогічним періодом минулого року в 1,8 разу. Доходи місцевих бюджетів області за цей же період зросли більш ніж в 1,3 разу і склали 2,6 млрд гривень. 2,6 млрд гривень - це той профіцит, який ми сьогодні залишили після себе. Коли ми прийшли, на рахунку в казначействі було 100 тис. грн, люди перестали платити податки, в той момент люди абсолютно втратили довіру до влади, і сьогодні ми, наша команда, ми повернули цю довіру. Люди платять податки, ми закрили яму, податкову", - заявив він.

Він також додав, що Дніпропетровська область займає перше місце по доходах на душу населення. На думку Корбана, довіра до місцевої влади визначається рівнем податкових надходжень.

Подібні новини: Коломойський вважає, що Порошенко повинен був звільнити його набагато раніше

Нагадаємо, 25 березня президент України Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Пізніше джерела повідомляли, що дане рішення було ухвалене на основі компромісу між сторонами.

Вчора Порошенко прибув у Дніпропетровськ, де разом з екс-главою ДніпрОДА Коломойським дав прес-конференцію. Президент підкреслив, що приватний бізнес повинен керувати тільки власними активами, державними повинна керувати держава. При цьому він заявив, що цінує внесок, який вніс Коломойський на своєму посту. Також сторони заявили, що між ними немає конфлікту та непорозуміння.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...